Videoland

Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 924
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36
Gaf bedankjes: 37 keer
Werd bedankt: 43 keer
Contacteer:

Videoland

Bericht door Roxmarie »

Via videoland kun je ook streamingsdiensten afnemen.

https://www.videoland.com/nl/

Hier wat voorbeelden.

Evil

2 seizoenen

42min
Forensisch psycholoog Kristen gaat samenwerken met een priester in opleiding en een techneut. Samen zoeken ze naar verklaringen voor bijzondere gebeurtenissen, zoals vermeende wonderen en mensen die bezeten lijken te zijn door de duivel. Kunnen ze de gebeurtenissen verklaren of zijn er toch hogere of duistere machten aan het werk?


The Good Doctor 2017 • 4 seizoenen

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

De briljante Shaun Murphy heeft zijn studie geneeskunde afgerond en is klaar om aan de slag te gaan als chirurg. Maar in het ziekenhuis blijkt hij nog heel veel te moeten leren. Shaun is namelijk autistisch, waardoor het contact met zijn collega’s en de patiënten vaak moeizaam verloopt. Vanwege zijn gebrekkige communicatie is het niet makkelijk om zijn collega’s ervan te overtuigen dat hij levens kan redden en een plekje in hun team verdient.

Trailer:
Beat The Champions - 3 seizoenen - 59min

Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers: de Champions. Deze doorgewinterdere quizzers beschikken allemaal over een enorme algemene kennis.

Trailer:
Plaats reactie