Mees Kees op Kamp

Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 1361
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36
Gaf bedankjes: 94 keer
Werd bedankt: 171 keer
Contacteer:

Mees Kees op Kamp

Bericht door Roxmarie »

Mees Kees op Kamp vanaf eind 2023 in het theater

De musical Mees Kees op Kamp is vanaf december 2023 in de Nederlandse theaters te zien, zo meldt STENT Producties. Merlijn Oerlemans speelt de hoofdrol in de musicalproductie, die gebaseerd is op de gelijknamige kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave.

Na twaalf boektitels en vijf films worden de avonturen van Mees Kees nu omgetoverd tot theaterproductie. In Mees Kees op Kamp gaat de populaire meester met zijn klas naar de duinen. Rectrix Dreus geeft hem een uitvoerig werkplan mee, want het moet natuurlijk wel een leerzame week worden. Ondanks alle richtlijnen weet Mees Kees er toch een geweldig kamp van te maken voor zijn leerlingen.
Hoofdrol Merijn Oerlemans

Merijn Oerlemans kruipt dit najaar in de huid van meester Mees Kees. De acteur maakte eerder zijn opwachting in onder meer Koning van Katoren en Willem Junior. De overige castleden worden op een later moment bekendgemaakt.

Musical Mees Kees op Kamp is vanaf december 2023 tot en met mei 2024 te zien in de Nederlandse theaters. De productie gaat op 14 januari 2024 in première in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Bekijk hieronder de trailer van de gelijknamige filmversie

Plaats reactie