Nienke Plas - Medeplichtig

Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 1648
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36
Gaf bedankjes: 151 keer
Werd bedankt: 229 keer
Contacteer:

Nienke Plas - Medeplichtig

Bericht door Roxmarie »

Nienke Plas – Medeplichtig

Hoe crimineel is een opinie?

Nienke Plas – Medeplichtig

Wanneer ben je een bedreiging voor de maatschappij? Nienke Plas durft eerlijk toe te geven dat ze zelf vaak genoeg schuldig is aan een collectieve f#ck up. Hier valt trouwens het vergeten van de ouderbijdrage voor de buitenschoolse activiteiten niet onder. Deze vergeet alleen Nienke van alle ouders. De ‘stond-erbij-en-keek-ernaar’ mentaliteit, mag niet meer. Vanaf nu worden haar gedachtes gedeeld want alleen het publiek is medeplichtig.
Nienke Plas

Nienke Plas heeft een unieke weg naar succes gevonden, anders dan de traditionele paden die comedians meestal volgen. Via het internet wist ze een doorgang naar de theaters te vinden. Inmiddels heeft ze al twee succesvolle tours afgerond en is ze volop bezig met het verzamelen van ervaringen voor haar derde tour.

Haar shows, “Van de hak op de tak” en “Postnatale expressie,” hebben veel vrouwelijke bezoekers aan het lachen gebracht, vaak tot de tranen over hun wangen liepen. Zelfs de mannen, die vaak met enige tegenzin mee waren gekomen, verlieten uiteindelijk met een glimlach. Plas haalt haar inspiratie uit haar eigen leven, met drie kinderen en zes collega’s, haar werk met bekende Nederlanders, en haar leven met ADHD. Hoewel nooit officieel gediagnosticeerd, gebruikt ze het als een handige verklaring voor haar drukke en energieke karakter, vooral op maandagochtenden. Het is nooit saai in haar gezelschap.

Daarnaast is Nienke Plas ook actrice, zangeres en influencer, al heeft ze een hekel aan dat laatste woord. Ze wil vooral invloed hebben op haar kinderen, maar zelfs na bijna tien jaar vindt ze dat nog steeds een uitdaging.

Speeldata Nienke Plas – Medeplichtig

https://nienkeplas.com/theater-voorstellingen/
Plaats reactie