EuroMotor 2022

Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 1453
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36
Gaf bedankjes: 108 keer
Werd bedankt: 190 keer
Contacteer:

EuroMotor 2022

Bericht door Roxmarie »

26/11 - 27/11
Messe Stuttgart

Een heel bijzonder evenement met loungekarakter voor een uitgenodigd publiek. Zowel exposanten als bezoekers doen mee aan het unieke beursprofiel en het bijzondere design.

Adellijke fabrikanten en A-merken presenteren hoogtepunten op het gebied van mobiliteit, mode, sieraden & horloges, kunst, culinaire hoogstandjes & plezier, beauty & wellness, reizen & vrije tijd, financieel management, interieur & design.

Een vleugje luxe in een loungesfeer nodigt uit tot een winkelervaring – hier worden kerstwensen gewekt en vervuld.

EuroMotor – De exclusieve lifestylebeurs

Mensen die alles al hebben en voor wie de factor tijd een belangrijke rol speelt, kunnen alleen geïnspireerd worden door absolute exclusiviteit.

Uitgekozen exposanten met de hoogste productkwaliteit, eersteklas premiummerken en edele fabrikanten presenteren zich in de sfeervolle ambiance van het internationale congrescentrum in Messe Stuttgart met zijn moderne architectuur. Hier komen kenners, individualisten, autoliefhebbers, vrije geesten, kunstliefhebbers of kinderwagens aan hun trekken. Ons uiteindelijke doel is om de gasten een duurzame levensstijl te geven met een vleugje luxe.

De EuroMotor presenteert zich met oog voor detail en zorgt met talrijke highlights voor het beste entertainment en een ontspannen sfeer in een oase van welzijn.

Voor meer informatie:
https://www.euromotor-messe.de/
Plaats reactie